Acasă

Justificarea acestui proiect este necesitatea identificată de a restabili locul educației pentru știința alimentelor și subiectele conexe īn cultura tinerilor, īn scopul dezvoltării personale și al bunăstării. Incidența mare a bolilor legate de regimul alimentar și de boli transmise prin intermediul alimentelor este o provocare majoră īn zilele noastre și de aceea, sunt necesare intervenții īncepānd cu copilăria timpurie pentru o viață mai sănătoasă a cetățenilor europeni.

Īn acest context, activitățile propuse īn proiect sunt concentrate pe īmbunătățierea relevanței īnvățării, luānd īn considerare faptul că obiceiurile sănătoase și sustenabile obținute de copii prin conștientizarea și īnțelegerea profundă a Științei Alimentelor vor contribui pe termen lung la calitatea vieții și bunăstării sociale.

Titlul proiectului: "Let's make it better! Raising the awareness of the triad nutrition-health-food safety in school education"
Contract: 2014-1-RO01-KA200-002931
Programul: Erasmus +
Acţiunea cheie 2: Cooperare pentru inovare şi schimb de bune practici
Acţiunea: Parteneriate strategice
Domeniul: Parteneriate strategice care adresează mai mult de un domeniu
Domeniul cel mai reprezentativ: Educaţia şcolară
Data de īnceput a proiectului: 01.09.2014
Data de īncheiere a proiectului: 30.08.2016

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.

Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.