Acasă
|
Despre proiect
|
Module de instruire
|
Parteneriat
|
Realizări
|
Diseminare
|
Link-uri
Module de instruire
Platforma educaţională
Platforma de management proiect
Agenda
Vă rog să vă autentificaţi pentru a avea acces la modulele de instruire.
Utilizator:
Parola:
Īnregistrarea utilizatorilor
Aţi uitat parola?
Temele modulelor de instruire
Compoziţia produselor alimentare
Rolul nutrienţilor īn funcţionarea organismului uman şi īn starea de bine a acestuia
Compuşi biologic activi existenţi īn alimente şi implicaţiile lor asupra sănătăţii umane
Riscul substanţelor chimice (ex. metale grele, pesticide, toxine etc.)īn consumul alimentelor
Riscuri biologice īn consumul alimentelor
Riscuri chimice şi biologice şi prevenirea lor
Etichetarea nutriţională a alimentelor
Conceptul Dozei Zilnic Admisibile
Revendicări de sănătate
Igiena alimentară
Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.
Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.